torstai 10. elokuuta 2017

Etelän kisat

Myö ollaan isolla kirkolla!

Viime viikolla suhautettiin etelänlomalle Helsinkiin. Humpsuteltiin siellä viikon verran ja siihen viikkoon sisällytettiin mukaan yksi kisareissu Riihimäelle. Hirmuisen hauska oli tavata pitkästä aikaa Sisun Kasku-sisko, joka oli mukana samoissa kisoissa :)

Kasku-siskon hellyyttä.

Kisoissa oli unkarilainen tuomari mikä tarkoitti mielenkiintoisia ja hauskoja rataprofiileja. Silakka oli huimassa iskussa. Juostiin kolme rataa, tuloksena 5 (puomin ylösmeno), 0 ja 5 (rima) sekä kaksi palkintopallisijaa. Tosi tyytyväinen olin kaikkiin ratoihin. Puomin ylösmeno nyt on pitkälaukkaisella koiralla tuuripeliä (jos minulta kysytään...), mutta saatiinpa siihenkin hyvät kikat valmentajalta, joten pieniä läksyjä tiedossa! Riman pudotus oli seurausta minun pienestä myöhästymisestä, Sisu ehti kääntyä jo minua kohti ja vaikka se korjasikin oikealle esteelle, niin lähestymiskulma oli sellainen, että rima nyt vaan tuli alas. Mutta tuo nolla! Hui kun se oli hieno ja aika hivelevää oli sijoittua Kurkisen koirien väliin.

Aikamoiseen väliin kiilattiin!

Kovaa mentiin!

Kotiinpaluu aloitettiin valmennuksella. Oli antoisaa kuten aina ja reppuun pakattiin myös sopivasti läksyjä. Läksyjä saatiin mukaan myös eilisestä näyttelytreenistä (kyllä, luit oikein!). Huomenna olisi vielä toiset missitreenit ja sunnuntaina tosi koitos. Nyt jo hävettää, kun juostessa edetään enemmän ylös- kuin eteenpäin :D

Ei kommentteja: