torstai 25. toukokuuta 2017

Viimeistelytreeniä

Jos kolmikolta kysyttäisiin mikä oli parasta keskiviikossa, yhdestä suusta kuuluisi: ruokamatka! Päivä kului aikalailla ruokaillessa; ensin aamiainen kotona, iltapäivällä mökkirannassa palkintoluita, illalla täytettyä kongia ja herkkuja maalla ennen yöpalaa kotona.

Helatorstaina ilakoitiin Sisun kanssa SM-valmennusryhmän treeneissä. Työstettäväksi valikoitui Deiddan kisamittainen rata ja tavoitteeksi asetin nollan. Aluksi hieman räpellettiin keppien (4) jälkeen ja putken sekä puomin jälkeisillä hypyillä (13, 15) ja pystykorva räpsäytti jokusen riman alas, kun olin sen mielestä tiellä, mutta lopputuloksena riipaistiin tiukka nollarata.

©SandraDeidda

Treenin jälkeen hilppastiin jäähdyttelylle ja talviturkin heitolle Viirun ja Pikin seurassa. Sen lenkin jälkeen kipastiin seniorikaksikko kotoa kyytiin ja lähdettiin vielä Jamiskalle nauttimaan ihanasta kevätauringosta. Ajoitus oli täydellinen, koska autoon takaisin kömmittyämme alkoi hirveä kaatosade rakeilla höystettynä ja kotipihaan ajettuamme paistoi taas aurinko. Ei kastunut nenänpäät.

Ei kommentteja: