maanantai 2. joulukuuta 2013

Melkein osallistuttiin

Sisu melkein starttasi epävirallisissa agilitykisoissa! Hah, aika surkuhupaisa asia repiä hupia, mutta jos sunnuntaiaamuna ei olisi paiskoutunut lunta vaakasuorassa naamaan ja piha sekä tiet peittyneet lumihangen alle, olisin lähtenyt sen kanssa korkkaamaan epikset. Putkiluokkaan olisi osallistunut koko revohka, koska se olisi sopinut kaikille kuin kirsu kuonoon :) Mutta koska olen laiskansutjakka ja mukavuudenhaluinen enkä innostu ajatuksesta rytyyttää autolla lumihangessa ilman näkyvyyttä aura-autoa leikkien, niin mentiin aamulenkin jälkeen jatkamaan unia. Siispä kuonot kohti seuraavia epiksiä, jospa sitten olosuhteet olisivat niin täydelliset, että ohjaajakin saisi itsensä liikkeelle :)

Viikonlopun iloihin sisältyi Viirun ja Zorron seurassa lenkkeily. Lähdettiin vaihteeksi Stokikselle ja hirmuisen hauskaa oli. Rapsulla ja Nuuskulla harrastivat antaumuksellista keppisavottaa ja Sisu hillui innoissaan. Viikonlopun aikana lumi on vain lisääntynyt ja nietokset ovat huikeat mikä on kolmikosta aivan parasta. Rapsu piehtaroi hangessa minkä ehtii, Nuusku nuuskuttelee tärkeänä ja välillä intoutuu pukkihyppelyihin ja iloloikkiin kuin musikaaleissa konsanaan ja Sisu on aivan pähkinöinä. Ei se taida muistaa viime talvesta paljoakaan ja nyt lumi on käsittämättömän suuri riemu.

Hieman myös treenattiin. Koulutusvuoroni jälkeen jäin ottamaan Sisun kanssa pari irtoamissuoraa, joskin lämmittelylenkillä, tarpoessani otsalampun valossa hikeä valuen ja oksennus kurkussa Pärnän umpihangessa tuulen vihmoessa naamaan niin, että kipeää teki, mietin, että olikohan se nyt niin fiksu veto. Mutta kelpi loikki lumessa kevyesti kuin aropupu ja olihan meille tullut Viiru ja Arvo seuraksi, joten oli se ihan fiksua. Tehtiin alla olevat suorat ja hienosti kulki hauveli. Yhtään kertaa ei vilkuillut minua ohittaessaan vaan paahtoi täysillä palkalle. Supertaitava!


Kotiuduttiin joskus kymmenen aikoihin ja vastassa oleva Rapsu oli aivan tokofiiliksissä, mutta minä huono ihminen aivan liian väsynyt. Hienoa maahanmenon tarjoamista Hapero tyrkytti minkä ehti ja noutoakin yritti esitellä, joten tänään lienee paikallaan aktivoida punaturkkeja.

Ei kommentteja: